Binowo Park Golf Club to idealne i niepowtarzalne miejsce do organizacji tradycyjnych firmowych spotkań świątecznych i noworocznych. Zachwycająca o każdej porze roku Puszcza Bukowa, otaczające malownicze wzgórki pola golfowego oraz kojąca cisza z dala od zgiełku miasta, w wyjątkowy sposób wpływają na klimat i atmosferę odbywających się tu spotkań. Podczas gdy my dbamy o wszystkie szczegóły Wy możecie się zrelaksować i w pełni skupić na Gościach.
W zależności od liczby gości przyjęcia mogą odbywać się w:
Sali Konferencyjnej (do 60 os.)
Restauracji Klubowej (do 40 os.)
Sali Klubowej z kominkiem (do 25 os.).
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi przykładowymi zestawami trzech MENU!
MENU 1 | MENU 2 | MENU 3 |
Bufet ciepły: | Bufet ciepły: | Bufet ciepły: |
- Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi | - Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi | - Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi |
- Pierogi z kapustą i grzybami | - Zupa z borowików z łazankami | - Zupa z borowików z łazankami |
- Tradycyjny karp smażony | - Pierogi z kapustą i grzybami | - Pierogi z kapustą i grzybami |
- Dorsz panierowany | - Tradycyjny karp smażony | - Roladki z karpia z sosem na bazie chleba razowego z wędzoną śliwką i imbirem |
- Zapiekanka au gratin | - Filet z dorsza | - Filet z dorsza |
- Kapusta wigilijna z grzybami | - Grzybowe ragout z tartym chrzanem | - Grzybowe ragout z tartym chrzanem |
- Ziemniaczki z ziołami | - Ziemniaczki z ziołami | |
- Kapusta wigilijna z grzybami | - Kapusta wigilijna z grzybami | |
Bufet zimny: | Bufet zimny: | Bufet zimny: |
- Śledź korzenny w oleju | - Śledź korzenny w oleju | - Śledź korzenny w oleju |
- Śledź w śmietanie | - Śledź w śmietanie | - Śledź w śmietanie |
- Śledź w buraczkach | - Śledź w buraczkach | - Śledź w buraczkach |
- Sandacz w galarecie | - Sandacz w galarecie | - Sandacz w galarecie |
- Dorsz po grecku | - Dorsz po grecku | - Dorsz po grecku |
- Jajka faszerowane | - Sałatka jarzynowa | - Sałatka jarzynowa |
- Pieczywo | - Sałatka jajeczna ze śledziem | - Jajka faszerowane |
- Pieczywo | - Tatar z łososia wędzonego z pumperniklem | |
- Pieczywo | ||
Bufet słodki: | Bufet słodki: | Bufet słodki: |
- Sernik | - Sernik | - Sernik |
- Makowiec | - Makowiec | - Makowiec |
- Piernik | - Piernik | - Piernik |
- Kluski z makiem i owocami | ||
Napoje: | Napoje: | Napoje: |
Kawa, herbata, woda mineralna, kieliszek wina. | Kawa, herbata, woda mineralna, kieliszek wina. | Kawa, herbata, woda mineralna, kieliszek wina. |
CENA MENU 145,00 ZŁ/OS | CENA MENU 155,00 ZŁ/OS | CENA MENU 165,00 ZŁ/OS |
W celu otrzymania indywidualnej oferty prosimy o kontakt na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub telefonicznie pod numerem 91 404 15 33. Zapraszamy!